Σάββατο, Οκτωβρίου 24, 2015

Κλασσικό ελληνικό φαγητό! Αρακάς λαδερός!


Υλικά:




  • 1 πακέτο αρακά κατεψυγμένο

  • 2-3 πατάτες χοντροκομμένες

  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

  • 1-2 καρότα σε ροδέλες

  • 1/2 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο

  • 1 φλ. ελαιόλαδο

  • 1 κουτί τοματάκια  

  • αλάτι

  • πιπέρι

  • νεράκι



Σε κατσαρόλα βάλτε το λάδι να κάψει και σοτάρετε το κρεμμύδι, τα καρότα κι ύστερα τον αρακά.Προσθέστε τις πατάτες, τον άνηθο, την τομάτα και ανακατέψτε.Προσθέστε αλάτι ,πιπέρι  και  τόσο νερό όσο να καλυφθεί το φαγητό. Σιγοβράζετε στην κατσαρόλα μέχρι να γίνει .


 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »