Υλικά:
- 140 γρ. κουβερτούρα
- 50 γρ. βούτυρο και λίγο επιπλέον για τα φορμάκια
- 80 γρ. ζάχαρη
- 3 αυγά
- 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις και λίγο επιπλέον για τα φορμάκια
Λιώνετε σε μπεν μαρί 100γρ. σοκολάτας, τη μεταφέρετε σε μπολ και στη συνέχεια προσθέτετε τη ζάχαρη, τα αυγά και το αλεύρι. Ανακατεύετε καλά.
Βουτυρώνετε και αλευρώνετε ατομικά φορμάκια για σουφλέ και αδειάζετε στο καθένα (μέχρι τη μέση) το μείγμα. Προσθέτε σε κάθε φόρμα την κουβερτούρα που έχει μείνει και στη συνέχεια αδειάζετε το υπόλοιπο μείγμα σοκολάτας. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο (220 βαθμούς) για δέκα λεπτά.