Γαλατόπιτα χωρίς φύλλο

Κυριακή, Οκτωβρίου 18, 2015

Υλικά: 




  • 6 φλιτζάνια του τσαγιού φρέσκο γάλα

  • 1 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη

  • χυμό ενός πορτοκαλιού ή λεμονιού

  • 2 φλιτζάνια του τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

  • 4 αυγά


Χτυπάμε σε ένα μεγάλο μπολ  τα αυγά με το γάλα. Συνεχίζουμε να χτυπάμε και ρίχνουμε ένα ένα και τα υπόλοιπα υλικά. Αδειάζουμε το ρευστό μείγμα σε  βουτυρωμένο ταψί με ψηλά τοιχώματα . Ψήνουμε σε προθερμασμένο στους 180-200° C για 40-45'. Σερβίρουμε μόλις κρυώσει με άχνη ζάχαρη και κανέλα.

Share this

Related Posts