Υλικά:
500-600 γρ. χοιρινό κρέας σε μπουκιές
2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια σε ροδέλες ή 1 ξερό ψιλοκομμένο
1 πιπεριά μεγαλούτσικη ό,τι χρώμα σας βρίσκεται, ψιλοκομμένη
1 με 1/2 ποτηράκι κρασί λευκό
2/3 του φλιτζανιού ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
Ζεσταίνετε σε μεγάλο τηγάνι το λάδι και ροδίζετε ελαφρά το κρέας. Το αφαιρείτε με τρυπητή κουτάλα και το βάζετε σε βαθύ πιάτο. Σοτάρετε στο ίδιο λάδι τα κρεμμύδια και την πιπεριά.
Ξανά ρίχνετε μέσα τα κομμάτια του κρέατος με ό,τι υγρά έχουν βγάλει, τα ανακατεύετε όλα μαζί και σβήνετε με το κρασί. Μόλις τραβήξει τα υγρά ρίχνετε αλάτι και πιπέρι. Τηγανίζετε το κρέας προσθέτοντας λίγο νεράκι, αν χρειαστεί, ανακατεύοντας συχνά για περίπου 15'-20' μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά.