Μισό φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3 κσ σκόνη κακάο
250γρ κουβερτούρα
3 κσ ανάλατο βούτυρο
2 μεγάλα αυγά
1 ασπράδι αυγού
3/4 του φλιτζανιού ζάχαρη
1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα μέντας
Εκτέλεση:
Βάζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι και την σκόνη κακάο και ανακατεύουμε για να αναμειχθούν καλά.
Λιώνουμε την σοκολάτα με το βούτυρο σε μπεν μαρί.
Χτυπάμε τα αυγά μαζί με τον κρόκο και το εκχύλισμα μέντας.
Ενσωματώνουμε στα αυγά όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά.
Βάζουμε την ζύμη στο ψυγείο για 20 λεπτά και όταν την βγάλουμε ξεκινάμε να την πλάθουμε.
Ψήνουμε τα μπισκότα σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά.
ipop.gr