Υλικά:
- 2,5 ποτήρια νερό
- 200 γρ. σταφίδες
- 2 κ.γ γαρύφαλλο
- 2 κ.γ σόδα
- 2κ.γ αμμωνία
- 1 ποτήρι ελαιόλαδο
- 2,5 ποτήρια άχνη ζάχαρη
- 1 ποτηράκι κονιάκ
- 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- προαιρετικά λίγα καρύδια
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά με το κουτάλι.
- Μπορούμε να τα ψήσουμε με 2 τρόπους. Να τα βάλουμε σε κουταλιές πάνω σε λαδόκολλα ή να τα μοιράσουμε σε 24 καλά λαδωμένες θήκες για muffins.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς.