Γεμιστό κοτόπουλο με τυριά και μουστάρδα

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 28, 2015
Υλικά:

  • 125γρ μοτσαρέλα τριμμένη

  • 100γρ ρεγκάτο τριμμένο

  • 1 κουτάλι σούπας μουστάρδα έτοιμη

  • 4 στήθη κοτόπουλο χωρίς κόκαλα και δέρμα

  • 8 φέτες καπνιστό μπέικον

  • λίγο λάδι ή μαργαρίνη για το ταψί



  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200 βαθμούς Κελσίου.

  2. Κόβουμε κάθε στήθος κατά μήκος, ώστε να σχηματιστεί "τσέπη".

  3. Ανακατεύουμε τα τυριά με τη μουστάρδα, και με το μίγμα αυτό γεμίζουμε τα στήθη.

  4. Τυλίγουμε κάθε στήθος με 2 λωρίδες μπέικον, όχι πολύ σφιχτά, αλλά να κρατάει το στήθος τυλιγμένο.

  5. Σε πήλινο ταψάκι, στο οποίο έχουμε βάλει λίγο λάδι ή μαργαρίνη, τοποθετούμε τα στήθη και καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο.

  6. Ψήνουμε 30', και μετά βγάζουμε το αλουμινόχαρτο να ροδίσει. Σερβίρουμε όπως θέλουμε.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »