Υλικά:
- 1/3 κούπας ζάχαρη
- 1 κ.σ. κορν φλαουρ
- 1/4 κούπας χυμό λεμόνι
- 1/4 κούπας νερό
- Διαλύστε το κορν φλαουρ στη μισή ποσότητα νερού.
- Ρίξτε σε κατσαρόλα το υπόλοιπο νερό μαζί με την ζάχαρη και ανακατέψτε σε μέτρια φωτιά μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.
- Προσθέστε το χυμό λεμόνι και το κορν φλαουρ που έχετε έτοιμο. Συνεχίστε να ανακατεύετε μέχρι να πήξει και κατεβάστε το από την φωτιά.
- Αν θέλετε να προσθέσετε χρώμα θα βάλετε ελάχιστο με μια οδοντογλυφίδα και μετά θα προσθέσετε κι άλλο αν χρειαστεί για να βγάλετε την επιθυμητή απόχρωση.
- Αφήστε να κρυώσει.