Υλικά:
- 1 φλιτζάνι σπορέλαιο
- 1 φλιτζάνι γάλα
- 1 φακελάκι ξηρή μαγιά
- 1 κιλό αλεύρι
- 1 πρέζα αλάτι
- 200 γρ. Βιτάμ (για το ταψί)
Ανακατεύουμε το γάλα, το σπορέλαιο και διαλύουμε την μαγιά.
Προσθέτουμε το αλεύρι ,τόσο ώστε να μην είναι πολύ σφιχτή η ζύμη μας, και την αφήνουμε για μισή ώρα. Ανοίγουμε την ζύμη μας σε φύλλο και την χωρίζουμε σε λωρίδες , έπειτα τις κόβουμε σε τριγωνάκια.

Βάζουμε την γέμιση μας στην μια άκρη και τυλίγουμε.

Βάζουμε κομμάτια απο το βούτυρο ανάμεσα στα κρουασάν και ψήνουμε στους 180ο C για περίπου 25 λεπτά ή μέχρι να κοκκινίσουν.