Για 6 μερίδες
Υλικά:
- Αλλαντικά
- Τυριά
- Πιπεριές
- Ντομάτες
- 12 αυγά
- 200ml γάλα
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Τριμμένη φρυγανιά
- 1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 160 βαθμούς.
Λαδώνουμε με ένα πινέλο τον πάτο ενός πυρέξ και ρίχνουμε αρκετή φρυγανιά να πάει παντού και δεν ξεχνάμε και τα πλαϊνά του.
Σοτάρουμε τα αλλαντικά και τα λαχανικά μας σε μέτρια φωτιά. Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα, προσθέτουμε το μπέικιν πάουντερ, τα τυριά ,αλάτι και πιπέρι. Βάζουμε τα υλικά για τη γέμιση στον πάτο του ταψιού και προσθέτουμε το μείγμα των αυγών προσεκτικά και μεταφέρουμε το ταψί στο φούρνο.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνου στους 200 βαθμούς πάνω-κάτω.