Μια εύκολη συνταγή για μελόπιτα που θα λατρέψετε!
Υλικά:
- 1 κιλό ανθότυρο
- 300 γρ. ζάχαρη
- 5 αυγά
- 3/4 του ποτηριού μέλι
- κανέλα για πασπάλισμα
Χτυπάτε στο μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη. Προσθέτετε το ανθότυρο και το μέλι και συνεχίζετε το ανακάτεμα στη μεσαία ταχύτητα.
Βουτυρώνετε και αλευρώνετε ένα ταψί και αδειάζεται το μείγμα. Ψήνετε τη μελόπιτα σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 45'-50' περίπου. Πασπαλίζετε με κανέλα και σερβίρετε.